LOOPBAAN BEGELEIDING VOLG ÉÉN VAN ONZE WORKSHOPS! WAT IS LOOPBAANADVIES? www.jeloopbaan.be - loopbaanadvies, gratis voor ACV-leden www.acv-online.be Loopbaancoach - Workshops - Loopbaanadvies
 
Home Wat is
loopbaanadvies
loopbaan
begeleiding

Werken bij de Politie: infoavond

Waar?
Onder den Toren 5 - zalen 2 en 3 (gelijkvloers)
2800 2800 Mechelen
Wanneer?
di 09 oktober
19.30 - 22.00
Kostprijs?
Gratis
Meer info?
antwerpen.bijblijven@acv-csc.be
Politie zoekt kandidaat-inspecteurs

Veiligheid staat de laatste maanden hoog op de politieke agenda. Privé-bewakingsfirma’s, maar ook de politie zijn ijverig op zoek naar extra werknemers. Vele mensen voelen zich geroepen, maar de selectieprocedure om als politie-inspecteur aan de slag te kunnen gaan, is zwaar. Slechts een 10% van de deelnemers slaagt in de reeks proeven. Daarom is een goede voorbereiding erg belangrijk.
ACV-Politie en de ACV-Bijblijfconsulenten hebben de handen in elkaar geslagen om geïnteresseerden te informeren en voor te bereiden op de selectie. Het programma bestaat uit twee luiken, namelijk een infoavond en een oefendag. Op de infoavond worden er heel wat nuttige informatie en tips gegeven over de politiestructuren en het verloop van de selectieprocedure. Uit ervaring weten we op welke vlakken de meeste kandidaten sneuvelen. De oefendag biedt de deelnemers een unieke kans om onder begeleiding een aantal oefeningen te maken die specifiek voorbereiden op de selectieproeven. We staan onder meer stil bij de rapportagetest, de cognitieve testen, de situatieproef en het interview. Zo hopen we het onbekende en hopelijk ook heel wat stress weg te nemen. Het is tevens een uitgelezen kans om contacten te leggen met mensen uit het werkveld.
Terug Stuur deze workshop door Opnieuw zoeken